Overtuigende Webteksten Voor Experts En Trainers.

KLAAR IN EEN DAG. 100% ZWEEFVRIJ.

 

‘Ik wil overtuigende teksten die me een buslading aan nieuwe klanten brengt, maar niet zo stijf en en zakelijk klinkt!’

Is het hoog tijd dat jij via je website veel en veel meer klanten verleidt en overtuigt om van jou te kopen?

Of je nu ondernemer bent die al veel klanten heeft, met webteksten waar je totaal niet blij mee bent of je bent net begonnen als zzp’er klaar voor ‘t avontuur:

Je website en de webteksten zijn essentieel in het verkopen van jouw diensten of producten en in het laten groeien van je business. En jij weet dat. Daarom zit je dit hier nu te lezen.

Overtuigende Webteksten Voor Experts En Trainers.

Zijn je webteksten uit het jaar nul? Schaam je je bijna als een klant vraagt wat je website is? Haast je je dan om te zeggen ‘Ja, de website is niet helemaal up-to-date, hoor.’

Of ben je een brand new ondernemer met een geweldig businessplan klaar om de wereld te veroveren? En word je helemaal geïrriteerd van het schrijven en schrappen en het op de delete-knop drukken? Blijft het maar boring klinken?

Stel niet langer uit

Ik help je. Mijn naam is Johan Stevens. Straks vertel ik meer over mijzelf, maar eerst dit:

Je bent niet de enigste (grapje: enige) die ‘t moeilijk vindt om zijn of haar verhaal briljant en overtuigend te vertellen.  

Je bent niet de enige die door nieuwe vragen van klanten, de waan van de dag, nooit echt tijd heeft voor het schrijven van overtuigende webteksten en je bent niet de enige die áls ie al gaat zitten buikpijn krijgt van schrijven. Veel mensen trekken hun schouders gespannen op. Ik-ben-hier-zo-slecht-in.

En ik begrijp goed dat je het wel graag wil: een sprekende website en de rust van een steady omzet. Vaker doen wat je tof vindt en vaker een week relaxen, met je gezin of je vriend of vriendin naar een zonnige chille plek: rust en vertrouwen dat het goed loopt.

Het goede nieuws: ook jouw webteksten kunnen overtuigend, inspirerend op een manier die bij jou past.   

Money Making Website VIP Programma

En ik weet hoe het werkt.

Wat jouw website nodig heeft zijn sprekende teksten waar in elke zin herkenning is voor je lezer. Je ideale klant voelt zich: oh, my god, dit gaat over mij!

Ik weet hoe je die herkenning optimaal creëert. Je woorden moeten connectie maken en daarom heeft je website humor nodig en personality: mensen doen zaken met mensen.

Dat is mijn grote ontdekking: live zijn de meeste ondernemers in voor een grap, live zeggen ondernemers tegen klanten en mensen in het algemeen ‘oh, dat lijkt me echt lastig’ en al dat soort lieve dingen, online veranderen deze mensen in saaie, stijve robots!

Ik zorg dat je website op een niet opschepperig manier laat zien dat jij (jullie) experts zijn. En ik zorg dat jouw product of dienst met de perfecte woorden onweerstaanbaar wordt gepresenteerd.

Wij veranderen elke zin op je website van taai naar tof, van saai naar sprankelend. Zinnen die prikkelen, waardoor jouw potentiële klant voelt ‘dit is cool’ of ‘dit is wat ik nu moet doen, wat het ook kost.’  

We doen dit samen. Samen met het Money Making Website VIP Programma, zodat jij ook via je website klanten gaat aantrekken. Klanten die bij jou passen. Klanten die jou direct snappen en instant leuk vinden.

Overtuigende Webteksten Voor Experts En Trainers.

Aan het eind van het programma heb jij…

Een homepage die je lezer direct grijpt, verleidt en inspireert om zich in te schrijven voor jouw maillijst. Een homepage die opvalt tussen alle andere concurrenten. We gaan we voor anders én authentiek, we gaan voor vreemd maar wel lekker.

Een pagina waarop je dienst of product zo staat beschreven dat het zich als vanzelf verkoopt… (een salespage dus)

Via de bewezen succesvolle G.U.S.T.A. formule schrijven we je salespage die jou de rust geeft dat je komende maanden en jaren meer gaat verdienen. Je product of dienst heeft zijn waarde bewezen, je hebt meer dan een handvol prachtige reviews, nu gaan we dat zo op schrijven dat iedereen er van gaat weten.

Een salespage waardoor iedereen snapt dat jij de go-to expert bent en mensen je gaan bellen en mailen.

‘Johan heeft mij geholpen met een concrete en lekkere tekst, zonder dure woorden en vage taal. Johan heeft met mij goed gekeken naar mijn ideale klant, wie dat is en hoe ik hem en haar goed kan bereiken. Tevreden met de originaliteit en eigenheid.’  Lotte de Wit

Een Over-Mij-pagina die echte connectie maakt met je lezer. Kijk, ook die homepage en die salespage maken connectie, want dat is het allerbelangrijkste van je teksten. Je woorden moeten raken.

Op je Over-Mij-pagina kan dat nog iets meer: deze pagina is een veel bezochte pagina en zorgt dat mensen je of helemaal zien zitten of niet boeiend vinden. We gaan voor ‘t eerste.

Een wervende tekst voor je Gratis Weggever / Lead magnet.

Je weet wel: dat tekstje ‘Schrijf je nu in…’ maar dan dus leuk en aantrekkelijk.

Gaan we schrijven zodat je lijst nog een stuk sneller groeit.

Enthousiast?

Hoe gaat het in zijn werk / alles wat je moet weten zodat wij een superproductieve en vrolijke dag hebben met aan het eind lekkere teksten.

We werken aan drie webpagina’s: de homepage, de salespage en de over-mij pagina en we schrijven een inspirerende tekst voor je maillijst.

  1. We werken één dag op een locatie in Amsterdam van 9.30 – 16.30 en een paar dagen later doen we de Puntjes Op Die Bloody I Skype Sessie van 1,5 uur om alles nog eens door te lopen en te verbeteren. Of als dit qua locatie beter is werken we in drie sessies van 2 uur, via Skype. We doen dit in een tijdsbestek van een week, zodat we steeds snel weer in de teksten zitten. 
  1. We werken altijd vanuit een eerste aanzet door jou gegeven. Dit mag ook zijn dat je 10 – 15 punten hebt opgeschreven, maar de dag wordt beter als je al een eerste klad hebt van een A4-tje van bijvoorbeeld je salespage. 

Wie ben ik?

Sinds enkele jaren schrijf ik webteksten, blogs en socials updates. Ik heb tot nu toe met name trainingsbureau’s en coaches geholpen en ook een reclamebureau.

Naast dat ik alle technieken ken die een tekst levendig maken, heb ik jaren als cabaretier voorstellingen gespeeld en weet ik goed hoe je ook in woorden met humor en ontwapenend connectie maakt met je lezers. Een goede echt opvallende tekst heeft personality, of beter: een merk moet personality hebben, opvallen, niet zo standaard durven zijn zeker omdat de concurrentie moordend is.

Ik ben de enige copywriter in Nederland die de combinatie van humor, personality en echt persoonlijke, overtuigende copy omzet in levendige teksten die converteren.

Zijn wij een match?

Als je…

  • het met mij eens bent dat de meeste merken een stuk losser en vrolijker mogen: JA!
  • bereid bent om risico te nemen: niet iedereen hoeft je te liken, alleen de goede mensen: JA!
  • deze merkwaarden hebt: ‘humor’ en ‘brutaliteit’ en ‘stoer’ en als je een wars bent van hoe het hoort:  JA!
  • helemaal niks aan social media doet en ook niet aan een maillijst: Joh, dan is het zo zonde van je geld. De investering komt pas helemaal goed als mensen dat mooie aanbod wel echt kunnen zien. Dus, kort antwoord: nee!
  • per ongeluk voor Feyenoord bent: wat maakt het uit. Een foutje is menselijk, daar komen we uit. Dus: JA!
  • een bureau hebt dat mensen helpt met sterk in hun schoen staan, met zeggen waar het op staat, met zelfvertrouwen in eigen kunnen: JA!
  • diensten of producten zich al bewezen hebben: JA! (belangrijk want zelfs de allerbeste salespage van de wereld gaat een product waar niemand behoefte aan heeft niet verkopen)

Johan heeft mij supersnel aan een goede tekst geholpen. Dat begon al bij de voorbereiding. In het uitgebreide briefingsdocument dat ik moest invullen werd ik direct al aan het denken (en aan het werk) gezet. Door de prikkelende vragen van Johan en zijn vermogen om zich in mijn potentiële klanten te verplaatsen schreven we een scherpe tekst die goed past bij mijn stijl.

Ruben Klerx

INVESTERING:

Je betaalt voor het HelloImpact Programma 2247 euro ex btw. 

Je betaalt de helft van dit bedrag voor de sessie en de andere helft in de week van de sessie.

Om met een goed gevoel en geïnspireerd aan de dag te beginnen skypen we 20 minuten. Natuurlijk moet ik enige affiniteit met je business hebben, anders kan ik je niet optimaal helpen en jij wil ook weten of ik wel echt zo goed ben. Snap ik. 

Overtuigende Webteksten Voor Experts En Trainers.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Klaar voor meer klanten via je site?

Schrijf je in voor de gratis dinsdag update die jou helpt met onweerstaanbare copy. Je blogs en webteksten veranderen van mwah naar JA!

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software