In één Dag Je Webteksten Veranderen In Geld-Makende-Teksten

Een stroom klanten die als vanzelf jou mailen en bellen of je alsjeblieft met hen wil werken.

Fijn geld verdienen met wat je tof vindt om te doen. Zodat je een mooie reis kan boeken. Zodat je lekker kan leven in die dure stad waar je woont: restaurantjes proberen is echt je ding. 

En dat met jouw eigen unieke stem. Onconventioneel. Raar. Brutaal. Niet zo zakelijk, maar anders! Je wilt anders zijn, omdat je dat nu eenmaal bent. 

Herken je dit?   

 • je zit veel te lang te klooien op een webtekst en na uren voel je je er nog onzeker over: te lang? Te stijf? Te formeel? 
 • je krijgt hooguit twee of drie likes op social updates en ook alleen van dezelfden (een ex die jou terug wil en je moeder)
 • je weet dat marketing echt belangrijk is, maar je zoekt naar een manier die bij jou past. Je bent niet stijf en saai en formeel, je bent anders en wilt sprankelen. En je wilt jezelf zijn en goed verdienen. 

Ok. Ik hoor je en ik weet exact wat je bedoelt. Ondernemen is heerlijk én a hell of a journey (net de liefde verdorie!). 

Het voelt als ploeteren.

Het goeie nieuws: het kan echt anders!

Money Making Website VIP – Programma 

Met het Money Making Website VIP – Programma fixen we de homepage, salespage en aboutpage… In een dag heb jij overtuigende teksten waar je helemaal blij mee bent. Ook tweaken we de tekst waarmee je mensen inspireert om zich in te schrijven. 

Maar dat is niet alles: ik help je met het schrijven van ijzersterke updates voor social media. Hoe schrijf je een update waardoor mensen echt enthousiast worden over jouw dienst of product? Zodat ze zich haasten naar je site?

Daarnaast krijg je coaching in het laten groeien van je maillijst.

Want, zoals je weet: emailmarketing is dé manier om in weinig tijd een grote groep mensen te bereiken, te inspireren, en echt iets bijzonders aan hen te geven en zo veel geld te verdienen.

Vrijheid

Doordat we alles samen doen ontdek jij de belangrijkste principes van copywriting. Je hebt niet alleen dat concrete resultaat, je webteksten zijn eindelijk klaar, je weet ook hoe je bij elk nieuw initiatief een nieuwe salespage schrijft, een nieuwe update die harten verovert.  

Copywriting is de belangrijkste skill voor elke ondernemer.

Aan het eind van deze dag, waarin we één op één werken, heb jij:

 • een heldere homepage die jouw favoriete klant inspireert en aanzet tot actie
 • een Over-mij-pagina die jouw expertise in volle glorie laat zien, op een manier die voor jou goed voelt en zorgt dat jouw klanten alleen jou willen, omdat jij helemaal bij hen past? 
 • een salespage die zorgt dat je diensten en producten zichzelf verkopen. 
 • inzicht en kennis zodat je emaillijst groeit
 • de vaardigheid om zelf overtuigende updates te maken die viral gaan

Hoe werkt het?

Stap één:

Je boekt gratis een Skypestrategiesessie van 20 minuten.

Plan hier de strategieskypesessie in. 

Stap twee:

We skypen over jouw vraag waarbij ons doel is om samen duidelijk te krijgen of jij nu echt deze sessie nodig hebt en ook of wij samen fijn en effectief kunnen samenwerken. 

Stap 3:

We plannen een dag in. Dit doen we op een locatie in Amsterdam of in 2 of drie kortere sessies via skype en google docs. Wil je dat ik naar jou toe kom, buiten Amsterdam? Dat kan, ik reken reistijd.

Stap vier:

Huiswerk! Yes, je mag aan de bak. Om je webteksten echt opvallend goed te maken voor jouw klanten moet je exact weten wie die ideale klant is.

Ik stuur je via mail een bak vragen die je in ongeveer 60 minuten heerlijke helderheid geeft. 

Als je nu denkt ‘Oh, maar ik weet al wie mijn klanten zijn’, dan mag je dit huiswerk zeker opnieuw doen. Trust me. ; )

Stap vijf:

De grote dag. Samen werken we aan je webteksten. We hebben een cappuccino, zitten in een inspirerende ruimte, karaf water bij de hand en gáán. 

Ik typ, jij typt.

We halen een woord weg, we zetten er eentje bij. Je ziet langzaam maar zeker je tekst veranderen in jouw tekst, met jouw unieke stijl. 

We zorgen dat je teksten raken. We houden het licht. 

Aan het eind van de dag gloeien alle woorden nieuw, helder en overtuigend.  

Naast dat je webteksten stralen en je website een 24/7 salesman is, weet je exact hoe je… 

 • zelfstandig een tekst helder maakt en overtuigend. 
 • met jouw persoonlijke stijl die klanten raakt die je wil raken en aantrekken   

Stap 6

Social media coaching!

Ontdek hoe je met je social media updates veel meer mensen bereikt, hoe je zo je maillijst laat groeien zodat die stroom van klanten waar ze ‘t altijd over hebben echt op gang komt.

Hoe? Je schrijft een handvol social media updates en ik voorzie deze van feedback. Ik geef feedback op hoe overtuigend het is voor jouw ene speciale klant en we tweaken deze zodat dit wél zo is. En zodat je het nooit meer vergeet. : ) We doen dit in de week nadat je teksten voor je site stralen.

Stap 7

In een skypecoacing van een uur leg ik je de principes uit van emailmarketing zodat je een start kan maken met deze supereffectieve manier om klanten te werven.

Je weet exact wat belangrijk is in het laten groeien van je lijst.

Enthousiast? Plan je Skypestrategiesessie nu in.

Deze dag is NIET voor jou als je…

 • niet goed weet welke diensten of producten je hebt of wilt of wat je wilt met je business.
 • als je denkt dat het allemaal vanzelf gaat en je niet er echt voor wil werken.
 • als je verwacht dat succes in een maand of minder er zal zijn voor jou
 • als je niet consistent van jezelf en je dienst wil laten horen

Het kan goed zijn dat je in een fase waar je nog niet helder hebt wat je eigenlijk wil en kan. 

Dat is een spannende fase, i know, i’ve been there en deze fase is helemaal ok. Maar daar is deze dag niet voor. Het gaat deze dag om woorden die werken.

Deze dag is WEL voor jou als je…

  • echt online wilt groeien
  • als creatief ondernemer, als entrepreneur werkt, bijvoorbeeld als salestrainer of mindfultrainer
 • het net als ik belangrijk vindt dat je je advies en inzichten baseert op wetenschappelijke inzichten.

Bullshit disclaimer:

Heb je een haat-liefde verhouding met marketing? Vind je het eigenlijk stom, ben je sceptisch. Dat begrijp ik zo goed! Ik heb ook een bulshit sensor. 

Wat ik hierboven beloof garandeer ik je. En ik beloof je dat je meer klanten gaat aantrekken, als, als als…  

als je via je blog of een vlog en via social zorgt dat mensen op je site komen, je moet een plan maken. Traffic!

Het is jouw taak om je dienst en product onder de ogen te brengen van de mensen die jij wil helpen. En het is aan jou de keus hoeveel tijd en energie je daarin wilt steken.

Er bestaat niet zoiets als ‘overnight succes’. Het is hard werken aan dat wat jij mooi vindt en dat is vaak prachtig, maar niet altijd makkelijk. : )

Doe dit nu: plan een Skypestrategiesessie in.

Deze dag kost je 1497 euro ex btw.   

We werken van half 10 tot half 5 die dag op een locatie en lunch en koffie en thee is natuurlijk inbegrepen. 

Als dit beter uitkomt kunnen we ook in meerdere korte sessies werken.  

Wie ik ben en of we een match zijn… 

Ik ben Johan Stevens en ik ben geboren in 1975 en zo ongeveer sinds die tijd doe ik bijna dagelijks de moonwalk wel eens. 

Humor is een prachtige manier om mensen te inspireren ook op die thema’s waar ze in de nacht van wakker liggen. Veel websites zijn zo ontzettend serieus, we zijn een match als jij best een glimlach op het gezicht van je ideale klant wil toveren.

Mijn doel van die dag is om je te inspireren om echt onderscheidend te zijn, je persoonlijkheid in je teksten te laten zien.

Nadat ik een lange tijd in het bedrijfsleven werkte als trainer en acteur en ik jaren verschillende cabaretprogramma’s heb gespeeld help ik nu trainers, coaches en consultants met het verleiden met woorden.

Ik heb als trainer in communicatie en leidinggeven een grote affiniteit met persoonlijke groei en zelfkennis en ik zie dat veel trainers worstelen met een ontspannen toon online die werkt!

Dat is mijn grote drive: maak het gewoon, maak het menselijk, doe niet zo ingewikkeld, maar doe juist heerlijk ontspannen, daar bereik je mensen mee.

Ik schreef (en schrijf) voor o.a Managementsite.nl, Bedrock.nl, Blanchard Nederland, Cibit, Boertiengroep, Van Engelenburg Theaterproducties en De Baak. 

In 2013 schreef ik een stuk voor Het Parool onder de titel Hoe Maak Je Echte Vrienden In Amsterdam.

Anderen zeggen over mijn werk:

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven in heel korte tijd. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’

Therapeut uit Amsterdam

‘Mijn relatie met het schrijven van webteksten was er eentje van haat/liefde: ik weet dat het moet, maar stelde het steeds uit. Na het Supercopy Powerhour heb ik helder inzicht hoe je een klant kiest en hoe je de dingen specifiek maakt. Ik heb nu heldere teksten voor de homepage! We hebben in ‘t Supercopy Powerhour veel gedaan! ‘

Dan de Kock

‘Ik wilde mijn salespagina haarscherp hebben en bleef zelf een beetje hangen in algemeenheden. Johan heeft ervoor gezorgd dat ik heel scherp kreeg voor wie ik de tekst schrijf. Waardoor het heel concreet maken van de tekst een stuk makkelijker gaat. Ook kwam hij met superideeën voor teksten die ik zelf niet kon bedenken. Erg fijn. Erg praktisch.’

Jitske Lochtenberg

Ps. als jij mensen helpt met gezondheid of welzijn, beter in hun vel zitten of tips geeft op het gebied van voeding vind ik het belangrijk dat je dit met de laatste wetenschappelijke inzichten doet en we zijn een match als jij dat helemaal met mij eens bent.

Door het internet worden op dit moment heel veel verhalen verspreid die helaas ook door ‘experts’ worden opgepikt en weer gedeeld, verhalen en claims die simpelweg niet kloppen. Ik kan en wil je daar niet mee helpen dit verhaal beter te vertellen.

Naast dat ik een man ben die gelooft in vervoering, beleving, gevoel, stralen, dagelijks huggen en lol maken en echte connectie, ben ik voor harde claims over wat wel of niet werkt of gezond is absoluut evidence bases georiënteerd.

Yes, tijd voor actie, laten we skypen.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

 

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Klaar voor meer klanten via je site?

Schrijf je in voor de gratis dinsdag update die jou helpt met onweerstaanbare copy. Je blogs en webteksten veranderen van mwah naar JA!

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software