Wervende Webtekstenscan - HelloHumanity

Wervende Webtekstenscan

Kak. Je krijgt niet voldoende opdrachten via je website en je weet niet hoe het komt.

Je hebt een hoop enthousiaste klanten, aan je diensten ligt het niet, die verkoop je al een tijdje via de offline kanalen, je netwerk is niet gek, maar NIEUWE klant, via je website: je wil dat dat veel meer jouw kant op komt.

Herken je dat? En wil je graag weten wat er mis is met je teksten en weten hoe het beter kan?

Dan heb ik voor jou

De Wervende Webtekstenscan 

Wat krijg je?

Je krijgt een uitgebreide review van je homepage, je verkooppagina en je over-mij pagina, zodat jij weet waar er kansen liggen, wat je anders moet gaan doen en hoe je in vredesnaam wél klanten via je website krijgt!

Homepage.

Je krijgt feedback op…

In hoeverre

  • pak je direct de aandacht en hoe kan dat beter?
  • herken ik de problemen die je beschrijft en hoe vergroot je dat?
  • in hoeverre leer ik jou kennen en krijg ik een gevoel bij wie jij bent?
  • met andere woorden: hoe groot is de kans dat je ideale klant enthousiast wordt en zin krijgt om verder te lezen of natuurlijk zijn mailadres achter te laten?

Kortom: hoe je je klanten meteen paf doet staan van jou en je aanbod.

Verkooppagina. De verkooppagina is de pagina op je website waar één dienst van je gepresenteerd staat. 

Op deze pagina moet het gebeuren. Natuurlijk in samenhang met alles wat je online laat zien, de expertise die je uitstraalt. Hier wil je de kans zo groot mogelijk maken dat aan ‘t eind van deze pagina iemand zegt: ja, dit is een tof aanbod. Dit is geweldig voor mij/mijn team/mijn huwelijk/mijn kind.

Jij ontdekt door mijn feedback

  • hoe je aanbod helderder kan zodat die ene lezer die je wil bereiken meteen voelt: ja, dit is te gek voor mij.
  • hoe je de noodzaak, de behoefte bij je lezer om te kopen vergroot, zonder dat je hoeft te manipuleren
  • hoe groot is de kans dat ik ga kopen?

En natuurlijk suggesties over hoe dat beter kan!

(je verkooppagina is dus de beschrijving van 1 dienst of product. Niet een overzicht van je diensten)

Overdonderende Over mij Pagina: 

Je over-mij-pagina is de pagina waar mensen heel snel heen gaan. Mensen willen weten: wie is dit? Kan ik deze persoon vertrouwen?

Op je over-mij-pagina heb je dus de kans dat je mensen voor je wint. Als je het goed doet. De meeste pagina’s die ik zie zijn vooral heel vaag en algemeen. Inwisselbaar dus.

Ik geef je feedback op:

  • is deze pagina pakkend? Sprekend?
  • krijg ik als lezer (die ene ideale klant) echt een connectie met je.
  • voel ik – als ideale klant – zin om van je te kopen?

Zijn feedback is verfrissend, direct op te pakken en zorgt ervoor dat je weet hoe je een goed stukkie tekst in een must-read kunt veranderen. – Claudia, businesscoach

Kortom:

Je krijgt feedback hoe krachtig, pakkend jouw webteksten zijn en hoe je dit kan verbeteren. Zodat je website een grote aantrekkingskracht krijgt op de mensen die jij wil bereiken. Zodat jouw website verandert in een 24/7 salesman.

Hoe werken we?

Je levert via Google Docs jouw webteksten aan en ik reageer ook via deze docs! Je levert ook een beschrijving in van wie je idealiter wil bereiken. Wat voor persoon is dat? Wat voor wereldbeeld? Waar gelooft hij of zij in? Een echt goede webteksten richt zich op 1 persoon, die representatief staat voor je ideale doelgroep.

Co-working fun!

Je ontvangt je Google Docs, de Webtekstenscan binnen 3 dagen terug.

Nadat je mijn feedback hebt ontvangen plannen we dezelfde week een 30 minuten co-workingsessie om de punten te bespreken en je vragen te beantwoorden.

Is dit wat voor jou?

Dit aanbod is exclusief voor dienstenondernemers. Een trainer in leidinggeven? Een websitebouwer? Een expert in afvallen? Yes, deze is voor jou!

Investering:

Deze webtekstenscan kost 595 euro ex btw

Door de webtekstenscan zijn mijn teksten nu persoonlijker en aansprekender. – Elma, Tekstschrijver

Niet goed-geld-terug-garantie: 

Misschien dat je twijfelt. Je denkt: ‘mijn webteksten zijn op zich best ok. Is dit wel nodig?’

Ik snap je twijfel. Tegelijk: je leest dit natuurlijk niet voor niks nu op dit moment. ; )

Als je geen achtergrond hebt als tekstschrijver en je daar niet in hebt verdiept dan zie je gewoon dingen over ‘t hoofd. 100%.

Stel: doordat je webteksten wél effectiever zijn haal je het komend jaar 1% meer verkopen? Dus 1% van de bezoekers meer gaan over tot zaken doen met jou. Hoeveel klanten zijn dit? 12 per jaar? Voor een gemiddelde dienstenondernemer is dat al gauw 24.000 euro. Ik maak een zeer bescheiden rekensom.

Geloof mij niet, doe je eigen rekensom.

Mijn belofte: als ik minder dan tien punten weet te noemen over je websiteteksten die beter kunnen krijg je je geld terug. Zonder discussie.

Wil je verder groeien en ontdekken hoe dit via je website kan? 

Stuur me direct een e-mail!

NB: als je nav onze samenwerking besluit om echt aan de slag te gaan met je website en je online zichtbaarheid en je besluit om het Webteksten en Blog VIP Programma te doen krijg je 300 euro korting als je eerst de webtekstenscan deed. Dit geldt als je binnen 2 weken na de scan besluit dit te doen!

 

‘Ik raad Johan zeker aan. Hij prikt door de bullshit heen en geeft me het vertrouwen dat ik dat zelf ook kan.’ – Ruben, copywriter

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten, meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software