- HelloHumanity

Het Webteksten Pakket Voor Experts En Consultants Met Humor

omdat je je werk serieus neemt. Maar jezelf niet te serieus.

 

Spannend en heerlijk tegelijkertijd: je gaat je bedrijf als zelfstandig trainer of consultant nu echt serieus aannpakken. Je bent al goed, je ben die expert, die eindbaas in jouw vakgebied, of je hebt al jaren gefreelanced, en wil nu echt ondernemen en slim als je bent weet je dat je daarvoor overtuigende webteksten nodig hebt.

Hoewel je al een week of drie denkt: ik ga ‘t zelf proberen, is dit het moment dat je weet dat dat niet gaat werken. Je voelt je onzeker over elke zin en het pakt niet.

Wil jij jezelf neerzetten als een sprankelend merk, los en met humor? Dan ben ik de tesktschrijver die je helpt.

We gaan samen (leg ik uit!) de drie belangrijkste webpagina’s schrijven:

Je homepage, je over-mij pagina en je verkooppagina.

Dé focus is bij alles wat we schrijven: we gaan de webbezoeker veranderen in een klant. We willen oprecht en met flair connectie maken met de zorgen, de angsten en dromen van jouw klanten en hen laten weten dat jij er voor ze bent met een prachtig oplossing. 

Ik heb daar talloze technieken voor en die passen we toe. En, zoals gezegd: we doen dit met een stijl die tof is. Die swingt en sexy is.

Zo gaan we het doen… 

 

Voorbereiding: je ontvangt een vragenlijst die jou de essentiele helderheid geeft over je bedrijf. Wie je wil bereiken, wat de exacte problemen zijn die ze hebben, wie jij wil zijn in je merk. Dat allemaal.

Jouw homepage:

Met de antwoorden die jij gaf gaan we aan de slag.

Jouw ideale klant superenthousiast na het lezen van de eerste zin. En de zin er na. 100% herkenning in jouw verhaal. We maken die eerste bloody sterke indruk.

Via Google Docs en Zoom tikken we die teksten. Ik schrijf, jij bent erbij. Jij hebt al een eerste versie. Al is het 10 zinnen, je weet zelf al wat je wil vertellen. En ook dus aan wie je dat wil doen. In de praktijk schrijf ik en jij volgt nauwgezet of ‘t inhoudelijk klopt.

Doordat we het samen doen werken we supereffectief. Jij kent die inhoud, je weet WAT je wil vertellen en ik weet HOE. We voorkomen het achteraf heen en weer mailen en dat jij met een rode pen moet aangeven wat ‘toch niet helemaal klopt.’

Ondertussen ontdek jij de geheimen van onweerstaanbaar schrijven. Misschien wel de belangrijkste vaardigheid van elke zelfstandig ondernemer: relatief snel een pakkende tekst kunnen schrijven.

We plannen anderhalf uur voor deze sessie. Dat is meestal genoeg en anders maken we het in de volgende sessie af.

Natuurlijk is op de homepage jouw enthousiasme en humor meteen te proeven. De teksten stralen en swingen.

 

//

Jij schrijft echt briljant. – Veronique, Businesscoach

//

 

Verrukkelijke Verkooppagina: Je verkooppagina op je website zorgt dat je ook echt geld op de bank krijgt.

We schrijven een verkooppagina waardoor jouw ideale klant het water in de mond loopt. Ik wil deze training! Ik wil dit pakket, dit programma. YES!

In een sessie van 2x 75 minuten (kleine pauze er tussen) schrijven we je verkooppagina. Wat zijn de exacte triggers voor de klant? Wat is precies haar probleem? Hoe vertellen we zo goed mogelijk wat jouw oplossing precies is, zodat je alle vragen en twijfels die een klant heeft meteen tackelt?

 

 

//

Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Echt een aanrader. Annemarie, coach

//

 

Over-mij pagina: We gaan het over jou hebben!

Ken je dat? Je bent op een netwerkborrel en je hebt een instant business-crush met iemand. Een klik. Een goed gevoel. Een schaterlach en meteen vertrouwen. Een beetje verliefd verlaat je het saaie gebouw en de dag daarna mail je met elkaar. Nog geen maand later werk je samen. Doen jullie mooie dingen. En verdien jij een vette boterham.

Voor die business-crush gaan we zorgen op je over-mij pagina. ‘Oeh, helemaal mijn verhaal!’ Dat wil je!

Alle relaties die jij opdoet in je leven waar je ook nog eens geld aan verdient zijn gebaseerd op vertrouwen en die ene klik. Zeker als je een dienst levert waar mensen zich ook nog kwetsbaar bij moeten opstellen, bijvoorbeeld omdat ze al hun financiën met je delen of dat het hen niet goed lukt dat team aan de praat te krijgen.

In een sessie van ongeveer 75 – 90 minuten schrijven we een onweerstaanbare Over-mij pagina waardoor die ene ideale klant instant een business-crush voelt en zich zeker gaat aanmelden voor je maillijst. To start with!

 

Puntjes-op-de-i-en-zijn-er-nog-vragen-sessie

Precies 4 weken nadat we de teksten hebben geschreven plannen we een sessie van 1 uur om vragen die er zijn of misschien toch kleine wijzigen die je wil nog door te voeren. Het gebeurt vaak dat als je het laat bezinken dat je dan toch nog iets net anders wil. Dat kan in dit uur! We plannen deze sessie strak 4 weken nadat het laatste woord is geschreven.

 

Planning:

Dikke tip: we blokken van 9.00 tot 15.00. En we gaan los. Natuurlijk met pauzes tussendoor. Jij in jouw paleis, ik in de mijne. Als corona voorbij is, is ‘t altijd mogelijk om live af te spreken.

We zijn om 15.00 nog niet klaar denk ik, de dag erna blokken we nog 2 uur.

Als dit agendatechnisch lastig is stel ik wel echt voor om de teksten in maximaal 5 dagen te doen, dicht op elkaar dus. Dan is de focus, aandacht lekker groot. Anders moet je steeds denken: eh, waar ging ‘t ook alweer over?

 

//

Van de eerste blog die ik publiceerde op LinkedIn heb ik meteen een klant gekregen. Mijn klant herkende zich in de situatie en benaderde me voor een kennismakingsgesprek. – Josse Dorleijn

//

Bonus:

👉🏻 Het complete e-boek en leerboek (44 pagina’s) Nooit Meer Saai: Zo Schrijf Je Blogs Die Duizenden Mensen Raken (waarde 69 euro)

Bloggen is een geweldig manier om duizenden mensen te inspireren. Om mensen te laten weten dat jij er bent als de expert op je vakgebied.

In dit E-boek leer je hoe je een blog perfect opbouwt, hoe je overtuigend en pakkend schrijft.

 

 //

 

👉🏻  Bonus 2: HelloImpact, de complete training copywriting twv 427 euro: 2 maanden toegang.

Naast dat wij straks in heerlijke sessies jouw webteksten hebben gedaan, gaat het echte werk beginnen. Je gaat zichtbaar zijn op sociale media, je gaat mischien bloggen, vloggen, webinars geven. En dan zul je dus zelf heel vaak moeten schrijven. En weet je: dan mag je mij elke week bellen, maar wat nu als je zelf leert schrijven?

Ik vind dat elke zelfstandig dienstverlener die zijn eigen merk is moet kunnen schrijven. Dat is een basisvaardigheid die je gewoon honderden uren aan frustratie gaat schelen en het verschil maakt tussen 3 inschrijvingen per maand of 50.

In deze complete training krijg je in 7 modules alle principes te leren over ‘t schrijven van lekkere teksten die klanten opleveren.

Een investering waar je de komende jaren zielsgelukkig van wordt. Je vindt hier de uitgebreide beschrijving van de Online Training

 

//

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit z’n mouw. Hij leeft zich zo goed in, in mijn klant, zodat elke zin wordt omgetoverd tot een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne – Mailbox Master. 

//

 

Het resultaat van dit pakket is dat jij… 

✓ ijzersterke webteksten hebt waardoor jouw ideale klant direct als een stokstaartje rechtop zit, alle aandacht op je verhaal gericht.

✓ webteksten hebt die jou en je business op een overtuigende manier neerzetten.

✓  webteksten hebt die jouw expertise overtuigend neerzet, zodat je snel aan de know, like en trust werkt.

 

//

 

Wie ben ik?

Ik ben Johan Stevens, tekstschrijver, convertering leider. (en gek op m’n kat Julius)

Zoals je in ‘t echt contact maakt, warm, belangstellend, betrokken en vrolijk, zo doe je dat ook in je teksten, online.

Ik geloof in teksten die persoonlijk zijn, die helder zijn en ik geloof dat jij met je teksten je perfect kan onderscheiden door je persoonlijkheid te laten zien. Humor is een essentieel onderdeel van mens zijn, van interactie, we worden er door opgetild en door getroost, we worden er blij van, ook jouw klanten. Go for it.

Daarom kijken we altijd hoe je ‘t ijs kan breken in je teksten! Ik was jaren cabaretier, ik deed drie keer mee aan Cameretten in Rotterdam.

Ik heb de afgelopen jaren veel enthousiaste zelfstandigen geholpen die groot willen groeien, en ondernemend zijn.

Webteksten schreef ik voor uiteenlopende trainers en experts.

Ik schrijf blogs voor onder andere:

 

 

 

Ben jij de perfecte match voor dit pakket?

Ja, als je een kennisondernemer bent, een trainer of consultant. Je lost gedoe op van mensen en die mensen zitten met de handen in ‘t haar soms.

Ja, zeker als je de basis van je diensten en je business op orde hebt. Je dienst goed. Je hebt die training al 162 keer gedaan. Klanten zijn enthousiast.

Dat is belangrijk, want vooral dan ga je de investering in dit pakket makkelijk terug verdienen. Stel je hebt een dienst van 2600 euro. Verkoop ‘t drie keer meer het komend half jaar omdat je klanten gewoon meteen snappen wat je bedoelt en je hebt je investering 2x terug verdiend. Een drol met een vlaggetje erop kun je met de beste copy van de wereld niet verkopen.

Ja, dit pakket is voor jou als jij jezelf als de sprankelende en grappige expert wil neerzetten. Niet grappig doen, maar grappig zijn. Ik was jaren cabaretier, ik help je.

Ja, jij bent je merk. Dit is belangrijk. Daar ligt mijn talent, om dat persoonlijke, grappige contact met jouw doelgroep te maken. Als jij jezelf niet wil laten zien op je website, dan ben ik niet de perfecte match.

Nee: als je iets doet met alternatieve geneeswijzen, aardstralen, energiebanen in je lichaam of je houdt er alternatieve ideeën over voeding op na. Daar heb ik geen affiniteit mee.

Veelgestelde vragen:

Ik twijfel of dit ook echt bij mij past…

Natuurlijk. Snap ik, het is een grote stap. En niks doen is geen optie, dat weet je inmiddels. Je kunt hieronder een call inplannen. Dan werken we aan een tekst samen, gratis 45 minuten. Ter kennismaking!

Als ik niet tevreden ben, is er dan een geld-terug mogelijkheid?

Nee, dit is er niet. Schrijven is een creatief proces en het schrijven van je webteksten doe ik juist samen zodat meteen helder hebben: dit past, dit klopt, dit voelt goed.

Als ik me om welke reden niet aan de afspraken kan houden dan krijg je natuurlijk wel je geld terug.

Ik weet al ongeveer wat de indeling is van de website

Een belangrijk onderdeel van dit pakket is dat ik ook bepaal waar wat komt te staan. Dat is mijn expertise. Dus als je al ideeën hebt over wat je op de homepage wil, of je wil een FAQ erbij: laat het een beetje los, je gaat een arts ook niet adviseren hoe hij de wond moet hechten. Dit geldt ook voor als je al druk bezig bent met een grafisch ontwerper. Wacht even voordat je de teksten hebt. Dan kun je beter bepalen of dat hele grote plaatje daar wel per se moet komen.

Ik ben geïnteresseerd!
Top.

We maken in een gesprek van 20 minuten kennis, via zoom.

Zo maken we samen een goede beslissing of dit pakket voor jou nu ‘t beste is.

 

//

Ik heb hardop gelachen om je blogs. Jennifer 

//

Investering

Je investering voor dit pakket 2750 euro ex btw. Dit is de introductieprijs en geldt voor de eerste drie ondernemers die zich aanmelden en die echt willen rocken en meer klanten willen. Daarna gaat de prijs naar 3250 euro.

Dat is best een investering, I know! Dit pakket is voor zelfstandig dienstverleners die zelf weten dat als zij met betere teksten hun programma of dienst 3x extra verkopen de komende 6 maanden en de investering zo makkelijk terug verdienen. Hoevaak kun jij je programma het komende anderhalf jaar meer verkopen?

Als jij degene bent waarvoor dit pakket is, kan de return on investment 30.000 euro zijn. Natte vinger werk, want als je programma’s aanbied van 6000 euro kan dit natuurlijk veel meer zijn. Alles afhankelijk van hoe groot je publiek nu is en waar je staat in je business.

Belangrijk om te weten: dit is de investering. Punt! Onderhandelen is niet aan de orde en zomaar een dienstenruil voorstellen zonder dat je weet of ik ook maar de minste behoefte heb aan jouw programma of training vind ik niet prettig.

Betalingsafspraken
Je betaalt voor we starten 50% van het totaal bedrag en voor ‘t einde van de week waarin we werken het 2e gedeelte.

 

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten én meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software