We Love Leads: Websiteteksten Voor Personal Brands

Omdat jij weet dat authentieke website teksten met humor jouw klanten inspireert en raakt.

En toen werd het echt tijd voor een nieuwe website met lekkere webteksten. Je wilt de wereld je verhaal vertellen en je wilt het goed doen en je wilt fijn veel opdrachten.

Johan is een topper, ik ben fan van zijn schrijftalent!’

Met de teksten zoals die nu op je site staan ben je niet blij: stijf. Saai. Niet overtuigend. Slap. Je schaamt je als iemand je vraagt naar je site.

Je website moet echt een steengoede indruk geven van jou, je verhaal en je diensten.

Je wilt ook online je acquisitie slim, makkelijk en goed gaan doen. Zodat mensen op jou afkomen. ‘Ik las je site, dit is echt wat ik zoek, superfijn. Heb je nog tijd?’

Wil jij losse, lekkere webteksten, die niet zo akelig serieus klinken? Ben je die stijve shit zat?

Dan zit je hier goed.

Ik wilde mijn salespagina haarscherp hebben en bleef zelf een beetje hangen in algemeenheden. Het Supercopy Powerhour met Johan heeft ervoor gezorgd dat ik heel scherp kreeg voor wie ik de tekst schrijf. Waardoor het heel concreet maken van de tekst een stuk makkelijker gaat. Ook kwam hij met super ideeën voor teksten die ik zelf niet kon bedenken. Erg fijn. Erg praktisch.

Jitske

Hi! Ik ben Johan Stevens. Ik ben copywriter. Chef Lekkere Teksten. Blogger. Je kunt me ook kennen van First Dates. Maar daar een andere keer mee over. Ik ga je supersnel en simpel helpen met heerlijke webteksten die vooral ook helder zijn (want hoe vertel je je verhaal nu zodat iedereen het snapt?!)

Met plezier presenteer ik je daarom:

We Love Leads: Het Lekkere Websitetekstenpakket voor
personal brands 

DE RESULTATEN VAN DIT PAKKET:

De drie belangrijkste webpagina’s zijn binnen 2 á 3 dagen geschreven, helemaal klaar om te laten zien aan potentiële klanten en je netwerk:

👉🏻 Je homepage zorgt voor een heerlijke entree van jouw en je diensten en mensen snappen direct dat ze bij jou moeten zijn!
👉🏻 Je salespage laat op een natuurlijke niet salesy manier zien wat jij exact biedt en welk probleem je met die dienst oplost of aan welke droom je helpt. We gaan optimaal voor overtuigen, maar we gaan geen onzin verkopen.
👉🏻 Je aboutpage laat zien wie je bent op zo’n manier dat jouw ideale klant direct voelt: bij deze man/vrouw moet ik zijn, dit is helemaal mijn type.

 

Wat jij krijgt in dit pakket:

✍🏼

Stap 1: Fijn voorbereiden: heerlijk, helder, gaan!

Met het preperation pret pakket krijg je een zooi vragen die je soepel helpen met de oh-zo-lekkere-duidelijkheid, je krijgt crystal clear WIE je wilt bereiken; met WAT je ze wil bereiken.

✍🏼

De Heerlijke Schrijfdag!

Samen op een heerlijke locatie in Amsterdam. In een dag schrijven we al je teksten. Waar jij al maanden over doet in één dag? Ja, joh. Makkelijk.

Met alle vragen die je hebt beantwoord heb je een fijne stap gezet en zijn we klaar om deze dag een leuke en heel fijne, productieve dag te maken. Ik heb natuurlijk je antwoorden goed bekeken, ik ben ook voorbereid.

Samen gaan we aan de slag om jouw homepage, je over-mij-pagina en één salespage heerlijk, helder op te schrijven.
We schrijven allebei in één google docs document. In de praktijk komt het er op neer dat ik schrijf. Jij leest mee. Je doet een voorstel, zegt me dat een zin niet goed is, en zegt daarna: oh, ja, tof, dit is tof. Dit is echt tof.

Je teksten worden snel pakkend, superconcreet zodat je lezer echt snapt wat je bedoelt, welke problemen jij concreet helpt oplossen.

Ook zorg ik er natuurlijk voor dat je teksten lekker lopen, dat ze fun zijn om te lezen, dat jij als DE go-to expert straalt en je verhaal staat als een huis. En we gaan voor glimlach-garantie.

We starten om half 10 in de ochtend en werken door tot ongeveer half 5 op een fijne plek in Amsterdam. Koffie, thee en lunch is geregeld. Aan ‘t eind een biertje? Als we nog puf hebben zeker.

✍🏼

60-minuten Skype Co-workingsessie

Na een dag of twee of drie hebben we nog één skypecall van 60-minuten, een co-workingsessie waarin we alle zinnen nog eens liefdevol, edoch kritisch bekijken.

Soms zie je net een zin die beter kan (en dat blijft zo kan ik je beloven)

Jouw investering:

Voor personal brands/trainers die zzp’er zijn: 2050 euro.

Run je met twee of meer man een bedrijf: 2997 euro ex btw.

Let op: als je in november dit pakket boekt krijg je gratis HelloImpact, de complete E-course Copywriting (waarde 197 euro) en een videotraining over het schrijven van blogs. (99 euro, beschikbaar vanaf 5 december)

Klaar voor? Boek hier je gratis strategiesessie om te kijken of wij de perfecte match zijn en of dit pakket voor jou de oplossing is. Hieronder lees je al goed of we wel of geen match zijn:

Is dit pakket voor jou?

Ja, als je een dienstenondernemer bent, bijvoorbeeld een salestrainer of een coach in presenteren of een marketingspecialist. Of als je bijvoorbeeld met ACT werkt als therapeut of psycholoog.

Nee, als je nog niet duidelijk hebt wat je doet en voor wie. Brainstorm nog even goed door. Dit pakket is er voor om jouw verhaal, je diensten die al kloppen en al goed zijn, goed op te gaan schrijven. Als je niet weet wat je wil vertellen kom dan later terug.

Nee: als jij met je bizz iets doet met energieën, chakra’s of de wet van aantrekkingskracht. Er zijn veel copywriters die graag je teksten doen, ik ben niet je match.

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’
Therapeut uit Amsterdam

Ja, als je humor, losheid, spontaniteit en lol echt belangrijk vindt, zeker in je merk.

Ja, als je een belangrijk verhaal hebt om maatschappelijke vraagstukken als discriminatie, verslaving of bijvoorbeeld overgewicht, aan te kaarten en mensen daarin te inspireren.

Herken je je helemaal? Stuur me een mail voor de kennismakingsskypesessie.

Veelgestelde vragen:

Zit in dit pakket ook inbegrepen de opmaak van de teksten en plaats je ze op de site?
Nee. Aan ‘t eind van de samenwerking heb jij een gloeiend goed Google Docs Document met al je pakkende webteksten. Deze moet je zelf plaatsen of laten plaatsen.

“Johan slaagde er in om zelfs deze blogqueen nog wat eyeopeners te geven. Ik denk dat je met Johan’s feedback pijlsnel leert hoe je effectieve blogs kunt schrijven, die je meteen glimlach op je gezicht schrijft EN die je ook nog eens klanten opleveren.”

Claudia Verhey, ondernemerscoach voor nuchtere types.

Wat als ik niet tevreden ben, krijg ik mijn geld terug?
Omdat het hier creatief werk betreft en we veel samen werken en je daarom continue bij kan en mag sturen krijg je geen geld terug mocht je aan ‘t eind niet tevreden zijn.

Worden de teksten geoptimaliseerd voor zoekmachines?
Ja, met het schrijven van de teksten houden we rekening met de vindbaarheid op Google!

Ik wil dit doen, wat is de volgende stap? 

Stuur me een mail! We skypen 20 minuten om te checken of we echt een match zijn.

Hoe verloopt de betaling? 

Je betaalt 60% voordat we beginnen en 40% voordat we de laatste sessie doen. Ivm de kosten die je misschien in 2019 wil opvoeren is het natuurlijk mogelijk om de hele factuur in eens te betalen, maar hé als je dit nu leest heb je nog tijd in 2019.

Heb je nog een vraag? Stel ‘m door mij te mailen.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Nooit meer saai. Lekker leren schrijven, zodat je tekst danst en exact de goeie mensen aantrekt.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software