Dit zijn superinspirerende websites voor personal brands! - HelloHumanity

Met liefde help ik zelfstandig ondernemers, personal brand met zichzelf eigenwijs, opvallend en overtuigend neer te zetten.

Je bent er nooit voor iedereen en ook met jouw speciale stijl én heldere en heerlijke teksten (en natuurlijk je expertise) kun jij ook precies die mensen aantrekken die helemaal bij je passen.

Wat mij betreft moet het zo, zoals ik het hieronder laat zien.

The Middlefingerproject.

Als je dat bedenkt, als je jezelf zo presenteert, vind ik je meteen cool. The Middle Finger Project. Lekker, toch?

Dit verhaal, haar verhaal, dit bedrijf gaat ‘gewoon’ over copywriting en positionering en richt zich superscherp op vrouwen, stoere vrouwen. Het is prachtig verpakt in een verhaal, waardoor je een gevoel krijgt bij dit merk. Waardoor je er bij wil horen (of niet, ook goed)

Kijk hier de website van The Middlefingerproject. 

De volgende die ik je graag laat zien: Kira Hug.

Oh, Kira Hug, wat heb je dit toch goed gedaan. Ik ken Kira van The Copywriting Club (Underground). Daar geeft ze met haar businesspartner, Rob Marsh, Facebook Live sessies, tips, adviezen en toen op een dag tikte ik even de website van Kira in.

Kijk even naar de eerste 6, 7 zinnen op de website van Kira, vooral deze:

‘So if you’re a jerk, be a jerk. People buy things from jerks ALL the time. (I’ll make people love you for it.)’

Hoppa, duidelijk, niets meer aan doen.

Bekijk hier de website van Kira Hug.

Laura Belgray. Aan haar heb ik mijn favoriete copyquote te danken:

Don’t Mistake Formal For Professional.

De nummer één regel als je gaat schrijven. Mocht je Laura met haar 1450 per uur net te duur vinden, kun je je ook natuurlijk melden bij ondergetekende. Ik doe ‘t voor net wat minder: jou helpen aan pakkende en verrassende teksten en op het zelfde moment natuurlijk teksten waardoor jouw ideale klant meteen voelt: ja, dit gaat over mijn probleem.

Dit is de website van Laura Belgray.

En? Hoe inspirerend waren deze vrouwen?

Ik ben Johan Stevens en ik help eigenzinnige ondernemers met lekkere teksten voor de website, e-mails en blogs. Heb je een vraag? Stuur me een mail. 

Download nu de heerlijk Pret PDF: +15 voorbeelden van grappige en eigenzinnige copy.

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ‘t privacybeleid, bezoek de website. (na het e-boek laat ik je niet alleen: je ontvangt wekelijks tips zodat je business groeit met heerlijke copy)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Deel dit met jouw vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Heb je de Pret PDF al? Met +15 heerlijke voorbeelden van grappige en eigenzinnige copy?

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software