Leuk dat je mee wilt doen aan deze liefdevolle Feel Good Valentijnschallenge.

De kleine love letters die je moet weten…

UNO: als je wint krijg je dit: ik lees jouw homepage, je salespage en je over-mij-pagina aandacht en dan schrijf ik je een liefdesbrief per mail met allemaal aandachtspunten, superconcreet zodat je alle feedback meteen kan toepassen. Instant een stuk aantrekkelijk jouw webteksten. Mmm…

DOS: Waarom ik je mailadres nodig? Omdat ik je wil laten weten of je gewonnen hebt, ik je tips wil sturen en om – mocht je niet winnen – éénmalig een heerlijk aanbod te doen waar jij op zeker meer klanten door gaat krijgen. Je komt niet automatisch op een maillijst, dus als je bindingsangst hebt, geen paniek.

TRES: De challenge loopt tot vrijdagmiddag 15 februari om 14.00. Laat voor die tijd je liefste klant weten dat en waarom je van ‘m houdt.

Je kunt mee doen via LinkedIn, m’n Facebookpagina en Instagram.

Deel dit met jouw vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

REACTIES

avatar
  Abonneer  
Abonneren op

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Klaar voor meer klanten via je site?

Schrijf je in voor de gratis dinsdag update die jou helpt met onweerstaanbare copy. Je blogs en webteksten veranderen van mwah naar JA!

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software