Helder en heerlijk: Hét blog programma voor creatieve ondernemers - HelloHumanity

Helder en heerlijk: Hét blog programma voor creatieve ondernemers

Zet Jezelf Neer Als De Expert Met Het Schrijven van Toffe Blogs

Ben jij een expert in jouw vakgebied en wil je dat veel meer mensen daarvan weten? Wil jij meer naamsbekendheid en vaker gevraagd worden voor opdrachten? En ben je al aan het bloggen maar lukt dat nog niet goed?

Goed dat je hier bent!

Bloggen is een fantastische manier om aan duizenden mensen te laten weten dat jij de expert bent! Het is een sympathieke en slimme manier om mensen gratis met jouw kennis te laten maken. Om harten en vertrouwen te winnen.

Om mooie relaties aan te gaan kun je 36 kopjes koffie drinken per maand, maar je kunt ook in 2 uur een blog schrijven die de komende jaren ontzettend veel mensen bereiken.

Plus: google houdt van woorden. Mooie blogs zorgen dat je goed gevonden wordt.

Dit kan allemaal als je weet hoe het werkt.

Als je weet wat de principes zijn van een echt goede blog.

Ik ben Johan Stevens en ik leer jou dat in dit blogprogramma.

Ik ben copycoach en blogger.

Ik schreef in een jaar 12 blogs voor Frankwatching die door 230.000 mensen werden gelezen. Ook voor Bedrock schreef ik persoonlijke blogs waardoor tientallen zich inschreven voor mijn maillijst.

Zeg ik dit om op te scheppen? Absoluut! 😀

Maar vooral om jou te laten weten: bloggen is mijn favoriete manier om heel veel mensen te raken. Te inspireren. Een beetje aan ‘t lachen te maken. Ik was namelijk ook jaren cabaretier, dus ja, ik vind natuurlijk dat humor de manier is om een verhaal goed over te brengen.

Kijk, dit zijn wat reacties op mijn blogs:

‘Ik heb hardop gelachen.’

‘Heerlijk geschreven’

‘Ik houd nu al van je, heerlijk geschreven artikel’

Je kent mijn stukken van:

 

Helder en heerlijk: Hét blog programma voor creatieve ondernemers

 

“Johan slaagde er met zijn blog review in om zelfs deze blogqueen nog wat eyeopeners te geven. Zijn feedback is verfrissend, direct op te pakken en zorgt ervoor dat je weet hoe je een goed stukkie tekst in een must-read kunt veranderen. Ik denk dat je met Johan’s  feedback pijlsnel leert hoe je effectieve blogs kunt schrijven, die je meteen glimlach op je gezicht schrijft EN die je ook nog eens klanten opleveren.”

Claudia Verhey, ondernemerscoach voor nuchtere types.

 

Ik help je met een korte en krachtige online coaching en deze blogcoaching is voor jou perfect als je…

al een paar blogs schreef, maar je voelt: dit kan veel beter!

een dienstenondernemer of personal brand bent

 het met mij eens bent dat humor heel prima past in een professionele business. Graag zelfs.

Hoe ga jij echt het bloggen in de vingers krijgen?

Simpel: Jij stuurt je blog via google docs en ik geef je er uitgebreide feedback op, via de e-mail. Dit doe je drie keer, met drie blogs. In drie weken tijd. Als afsluiting krijg je een half uur een zoomsessie waarin je al je vragen kan stellen, waarin we nog door passages heen lopen en deze bespreken zodat je echt ziet en snapt hoe het beter kan.

Aan ‘t eind weet je exact hoe je…

  • een blog opbouwt zodat je de aandacht direct pakt en vasthoudt
  • wat een blog nodig heeft om je lezer te raken, zijn emoties te prikkelen (essentieel voor meer vertrouwen in jou)
  • een titel kiest zodat de kans een stuk groter wordt dat mensen klikken (je dus meer en meer lezers hebt!)
  • in je blog persoonlijke connectie maakt zodat mensen jou gaan zien als die expert (en ook nog eens die leuke expert)

Hieronder zie je exact wat je krijgt, je kiest zelf hoeveel inspiratie je wilt. 

NU SPECIALE CORONAKORTING. NORMAAL BETAAL JE 457 EURO. NU:

Blog Boost Premium
Euro297
ex btw
* Totaal 3x blog feedback via e-mail
* feedback ontvang je binnen 48 uur op 5 genoemde punten
* 30 minuten coaching via videoverbinding.
* Checklist: De Perfecte Opbouw Van Je Blog Waardoor Mensen Je Blog Helemaal Lezen
* BONUS: De 3 Frameworks Hoe Je Titels Schrijft Waardoor Je Blog Wél Gelezen Wordt
* te gebruiken in 3 weken (stoomcursus)
Ja, laat de leads tot mij komen
‘Bevlogen en met schwung weet Johan mijn blog niet alleen pakkender maar ook inhoudelijk veel sterker te maken.
Moeiteloos zoomt hij in en uit tussen detailniveau (laat die zin toch weg) en mijn totale stuk
(aan wie schrijf je dit eigenlijk?). Juist als marketeer vind ik deze feedback van een
copy-expert met een frisse blik, heel waardevol.’   

Babs Muljadi, eigenaar De Marketing Ninja

Veelgestelde vragen:

Wat is de maximale lengte van de blog die ik naar je op stuur?
Je blog heeft een lengte van max 1000 woorden. Je mag zeker langere blogs aanleveren, maar geloof me: de feedback op de eerste 1000 woorden, daar vallen de schellen al van je ogen door. Super leerzaam.

Als ik 3x blogcoaching heb, moet ik dan 3 blogs inleveren?

Het aantal blogs hangt van jou af. Maar dat lijkt me wel het slimst. Dan krijg je steeds feedback op een helemaal nieuw verhaal.

Wat als ik na je mail met feedback nog vragen heb, mag ik deze stellen?
Nadat je mijn feedback via de e-mail ontving, mag je nog drie extra vragen stellen.

Moet ik ervaring hebben in bloggen?
Het belangrijkste is dat je bloggen leuk vindt en het lijkt me toch handig als je voor jezelf weet dat je er een beetje gevoel voor hebt. Dus je hebt al een paar blogs geschreven, en je wilt een echte blog bad ass worden.

Ja, ik wil dit! Wat gebeurt er als ik betaald heb?
Je ontvangt een mail waarin ik ‘HALLO!’ zeg en we spreken direct af wanneer je je eerste blog stuurt. Dat kan vaak al binnen 2 of 3 dagen, soms zelfs de dag erna. We beginnen dus per ommegaande! Actie in de taxi!

Staat hierboven een vraag niet die jij wel hebt? Mail mij met je vraag.

Blog Boost Premium
Euro297
ex btw
* Totaal 3x blog feedback via e-mail
* feedback ontvang je binnen 48 uur op 5 genoemde punten
* 30 minuten coaching via videoverbinding.
* Checklist: De Perfecte Opbouw Van Je Blog Waardoor Mensen Je Blog Helemaal Lezen
* BONUS: De 3 Frameworks Hoe Je Titels Schrijft Waardoor Je Blog Wél Gelezen Wordt
* te gebruiken in 3 weken (stoomcursus)
Ja, laat de leads tot mij komen

*kleine letters: het is denk ik goed om te weten dat als jouw business draait om The Secret of andere alternatieve geneeswijzen ik niet je ideale copycoach bent. Ik heb een zo andere mening over deze thema’s, dat werkt niet goed!

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten, meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software