Lekkere niet-saaie webteksten voor meer enthousiaste klanten - HelloHumanity

Lekkere niet-saaie webteksten voor meer enthousiaste klanten

Zit je al 36 uur te klooien op een tekst en kom je er niet uit? Heb je al een paar wodka’s naar achter geslagen omdat je helemaal gek wordt?

Of ben je best zen, maar weet je verdorie wel 100% dat die verkooppagina, die salespage echt beter kan?

Of zijn je nieuwsbrieven gewoon hartstikke saai. Echt, moet die open rate en ook die click rate beter?

Ik presenteer je met trots,

 

HET SUPERCOPY POWERHOUR

Het Supercopy Powerhour is de co-workingsessie waarin we soepel en makkelijk jouw (web)teksten veranderen in teksten die lekker lopen. Van matig naar must-read. Van vaag naar gaaf. We werken via Google Docs en Zoom. Jij bent daar dus bij, zodat je de inhoud goed in de gaten houdt.

Een zin eraf, een zin erbij. Ik tik een nieuwe titel, ik probeer een nieuwe volgorde en jij kijkt mee, en je roept of het inhoudelijk nog klopt! Daar waar jij twee uur loopt te staren naar je scherm, veranderen we in 10 minuten een stukkie tekst in een tekst waarvan jij zegt: Ja! Dat wilde ik zeggen! Dat! Dat!

Hoe het werkt

✓ Je ontvangt vóór het Supercopy Powerhour het Preparation Pretpakket:

Met alle vragen over je business, over wie je wil bereiken en wat het doel is van je tekst krijg jij superscherp alles wat je moet weten voor ‘t schrijven.

Stuur mij deze Google Docs op en voeg daaraan toe welke tekst of welke teksten je wil verbeteren. En klaar voor vertrek zijn we!

✓ Het Supercopy Powerhour (of twee uur, of drie) 

Jij hebt je Google Docs ingeleverd. We starten de show, ik bedoel: de zoomsessie. Die titel die daar in ‘t groot staat? Is die wel helder? En die eerste drie zinnen? Zorgen die er meteen voor dat de aandacht van je lezer gepakt wordt? Een zin eraf, een zin erbij. Kijk, daar in die alinea kunnen drie zinnen zo weg, voegt niets toe en we maken een klein grapje. Aai, lekker. Jij zegt minstens een keer: Oh, ja, dit is exact wat ik wilde zeggen. Dit is de kern.

Je weet of het inhoudelijk nog klopt en je weet in de loop van ‘t uur meer en meer dat het ook nog helemaal fijn klinkt. Dit gaat je klant aanspreken, op zeker.

Veelgestelde vragen

Hoeveel teksten kunnen we doen in een uur?

Dat hangt af van de kwaliteit van de tekst die je aanlevert. Hieronder zie je een lijstje met pagina’s en hoeveel tijd het kost. Ongeveer.

Belangrijk is vooral: dit is een sessie om je teksten te verbeteren, pakkend te maken en geen sessie om je dienst te bedenken of te brainstormen hoe je dienst beter kan.

Zorg dat die dienst goed is en dat je ook die ene ideale klant gekozen hebt die jouw verhaal te gek moet vinden.

Bij een vorige copywriter gaf ik hem informatie die ik in de tekst wil en ging hij zelf aan de slag

Als dat beviel: ga er voor. Ik doe dat niet, het Supercopy Powerhour is een totaal andere manier van werken. Met het voorbereidingsdocument heb je zelf helemaal scherp wat je wil, ik bekijk dit ook en zo hebben we de voorbereiding een stuk sneller gedaan. Geen intake van 2 uur dus. En doordat jij erbij bent voorkomen we dat we na het schrijven nog 4 keer heen en weer moeten mailen met ‘die hele alinea, dat is totaal niet wat ik bedoel.’ Aan het eind van het uur, of twee uur hebben we een tekst waar je meteen 100% blij mee bent.

Welke teksten kunnen we doen?

Als zelfstandig ondernemer heb je drie pagina’s nodig voor je website: je homepage, een verkooppagina (of meer, als je meer diensten hebt) en een over-mij pagina. Die pagina’s schrijf ik volgens een framework waardoor je de aandacht van je lezer pakt en hem overtuigt en inspireert.

Ook heb je als zelfstandig ondernemer natuurlijk een maillijst en wil je een oprechte band opbouwen met jouw ideale klant. Een sterke band, zodat zij uiteindelijk sowieso jou kiest. De mails die jij wil sturen om jouw community te inspireren help ik je schrijven.

Heb je gedurende de maanden in het jaar een nieuwe actie? Of een gratis masterclass? Dan heb je daar ook teksten voor nodig.

Wil jij gaan bloggen? Of blog je al en wil je beter worden? Blogs zijn veruit mijn favoriete manier om duizenden mensen te bereiken. Ook daarin kan ik je begeleiden!

Werkt dit ook voor mij?

Ben jij die fun-loving dienstverlener, met een klein clubje collega’s of zet je helemaal zelfstandig iets tofs op? Werk je aan je eigen imperium? Ben je die online ondernemer die via blogs, social updates, misschien podcasts aan ‘t groeien is? Hou je van een directe en losse stijl? JA! Helemaal. Als je dit niet bent, maar wel met mij wil werken, stuur me dan even een mail om te overleggen of ik je echt kan helpen of dat ik een tip heb voor een andere copywriter.

Ik vind je stijl heerlijk, maar weet niet of mijn doelgroep al die grapjes enzo leuk vindt.

Ik weet het wel: jouw doelgroep vindt een grapje links of rechts een verademing. Denk maar aan de samenwerking met die ideale klant: leuk type toch? Nou, dat bedoel ik.

Hoewel ik soms wellicht de indruk wek dat die teksten allemaal enorm jong moeten zijn, is het vooral belangrijk om te beseffen dat teksten altijd heel menselijk mogen zijn. En dat betekent dat het conversational is. Zodat mensen echt contact voelen met jou en je bureau. Zodat ze echt voelen dat jullie die klant snappen. En bij mens zijn hoort ook een grapje maken. (tenminste, in mijn kleine bubbel! ; ) )

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden ben?

Hebben we nooit samengewerkt? En heb je wel echt even goed gelezen op deze site wat voor gast ik ben en hoe ik schrijf? Je kunt er van op aan dat wat je hier allemaal leest het beste is dat ik schrijf, want ik wil mijn eigen spullen hier verkopen! Snap je? : )

Maar dus: hebben we nooit samengewerkt? Dan geldt deze garantie: als je binnen 30 minuten dat wij aan ‘t werk zijn aan jouw tekst mijn verbeteringen niet goed vindt, mag je dat roepen en dan stoppen we en krijg je je geld terug.

 

Je schrijft echt briljant – Veronique, Businesscoach

Heerlijk geschreven, top. – Robi

Ik hou nu al van je, dank – Natacha 

Kost dat?

De prijs van het Supercopy Powerhour is 250 ex BTW.

Meer teksten te schrijven? Als je vier uur boekt is je investering 840 euro. Deze uren zijn 2 maanden geldig.

Als je acht uur in eens koopt betaal je 1520 (190 euro per uur). Deze uren zijn 3 maanden geldig. (als we nooit eerder werkten, mail me dan, dan gaan we eerst even 15 minuten een zoomsessie doen, ter kennismaking!

 

 

‘Johan heeft samen met mij een levendige, pakkende, catchy tekst geschreven. Het is fijn dat op basis van mijn input meteen een nieuwe tekst voor de homepage verschijnt. Echt een aanrader.’
Therapeut uit Amsterdam

Johan schudt de tekst zo makkelijk uit zijn mouw, ondanks dat hij niet eens echt weet wat ik train. Toch kan hij zich heel goed inleven in mijn klant en wordt iedere zin die hij aanpakt, omgetoverd in een prachtig stukje tekst. Heel blij mee! – Vivianne Kroone

Ja, ik wil dit. Wat is de volgende stap?

Reserveer nu je uur. 

Daarna ontvang je dezelfde dag de betaallink. Daarna ontvang je het Preperation Pret Pakket. Als het uur betaald is, dan

 

Dit kunnen we ongeveer doen in een uur. (Je kunt hieraan geen rechten ontlenen.)

  • Een homepage van ongeveer 400 – 500 woorden voor een dienstverlener.
  • Een verkooppagina van 1000 woorden: dat kost 2 – 3 uur. Als de volgorde al goed is, omdat je dat al eens leerde scheelt dit tijd. Anders bouwen we het goed op.
  • Een e-mail van 200 – 300 woorden: daarvan kunnen we er 2 doen in een uur.
  • Een over-mij pagina: in 1 uur kan dat voor 1 persoon. Heb je een team met 3 of 4 mensen? 2 – 3 uur.
  • Al je webteksten een make-over? Uitgaande van een homepage, een salespage en een over-mij pagina ga je uit van 6 – 7 uur.

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten, meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software