Van Saai Naar Sprankelend

Je bent als trainer of coach hard bezig met het laten groeien van je business. En je weet dat je website helemaal top moet zijn: overtuigend en dat het jouw ideale klant 100% aanspreekt.

Maar je zoekt nu lang naar woorden en het wil maar niet pakkend worden. Je wilt wel los en spontaan overkomen, maar het lukt je niet. En: je krijgt niet voldoende leads binnen. Je lijst groeit niet, er belt niemand.

Het grootste probleem op de websites van presentatietrainers of bijvoorbeeld salestrainers, is dat het niet he-le-maal helder is welk voordeel jouw lezer (potentiele klant!) heeft van wat jij biedt.

Daarnaast is het ook een probleem dat teksten stijf en formeel klinken, want niemand krijgt er dan zin in. Dat kost je gewoon flinke omzet elke maand opnieuw.

Wil jij weten hoe jij een overtuigende tekst maakt die wél leads oplevert?

Download Van Saai Naar Spannend, het spiekbriefje voor ‘t Schrijven Van Heerlijke CopyVink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over ‘t privacybeleid, bezoek de website. (na het e-boek laat ik je niet alleen: je ontvangt wekelijks tips zodat je business groeit met heerlijke copy)


Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Nooit meer saai. Lekker leren schrijven, zodat je tekst danst en exact de goeie mensen aantrekt.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software