‘Ik weet niet of ik het kan.’
‘Ben ik wel geschikt voor dit ondernemen?’
‘Hoe kan ik sneller groeien?’

Iedereen die bezig is met z’n eigen bedrijf herkent (een van) deze uitspraken. Als ik in moeilijke tijden zit word ik boos. Ik vergeet rust te nemen of ik denk: krijg de tering met je rust. Fuck de rust! Door, door. We moeten door!

Als je twijfelt of je het kan: waar twijfel je aan? Ben je echt die expert? Ik denk van wel. Wees eerlijk. Ga geen pianoles geven als je zelf alleen het vader Jakob kan spelen. Wees eerlijk. Dikke kans dat je wel die expert bent.

Dan het ondernemersstuk. Weet je exact waar je klanten mee worstelen? Als je dit niet weet: je kunt ze interviewen. Deed ik, superleuk.

Het meeste van het ondernemersgedeelte kun je leren. Hoe instagram of LinkedIn werkt? Dat kan je leren, sterker: je weet het al. Leren nadenken over hoe marketing werkt? Kan moeite kosten, ik zie veel ondernemers vooral vol zijn van hun eigen methode wat doorgaans niet overtuigend werkt, maar je kunt die switch maken. Absoluut.

Een van de belangrijkste skills om jouw verhaal aan duizenden mensen over te brengen is copywriting. Kun je leren. Hoe je jouw verhaal prikkelend maakt. Kun je leren. Hoe je je homepage pakkend maakt. Kun je leren. Hoe je mensen inspireert om van je te kopen. Kun je leren.

Als je nu nog somber denkt: ‘het gaat me niet lukken.’, weet dit:

In Jovember krijg jij nog meer hulp met het ijzersterk maken van je teksten dan je van mij gewend bent. Jovember begint deze donderdag.

Jovember is de feestmaand bij HelloHumanity en voor jou de kans om diep adem te halen en te gaan.

Je hoeft geen briljant schrijver te zijn om copy te schrijven voor je bedrijf waar je meer klanten mee krijgt. Je kunt leren schrijven voor je bedrijf zodat je harten raakt en de wereld verandert. Ik weet weinig dingen zeker in het leven, maar dat wel.

Mijn favoriete quote haal ik graag weer eens van stal:

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langskwam die dat niet wist.’

Klaar om te gaan? Laat hier je mail achter en je wordt op de hoogte gehouden van al het extra’s bij alle diensten die ik bied. Zo krijg je live coaching als bonus bij de e-course Copywriting. Je krijgt social media coaching bij de Brand New Website In Een Dag Sessie. En meer!  

Deel dit met jouw vrienden
  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  

REACTIES

avatar
  Abonneer  
Abonneren op

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Klaar voor meer klanten via je site?

Schrijf je in voor de gratis dinsdag update die jou helpt met onweerstaanbare copy. Je blogs en webteksten veranderen van mwah naar JA!

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software