Klaar voor 't grote publiek? - HelloHumanity

Klaar voor ‘t grote publiek?

Exclusieve blogs en content voor dienstverleners die veel meer klanten willen aantrekken.

‘Ik lees zelden een blog van A tot Z. Dat is je wel mooi gelukt met dit verhaal.’ 

 

Ben je ‘t best bewaarde geheim van ‘t land en ben je daar he-le-maar klaar mee? Ik bedoel: je bent gewoon hartstikke leuk én goed met je bureau! Maar zoveel mensen kennen je nog niet. Gekkenwerk.

Wil je dus meer zichtbaarheid, maar lukt het je niet met dat bloggen en een nieuwsbrief en LinkedIn en Instagram?

Stel…

✓ klanten komen op jou (en je collega’s) af… ze melden zich gewoon!

✓ Je krijgt reacties op toffe updates en blogs: lees… nieuwe geïnteresseerden!

✓ je trekt elke week weer nieuwe potentiële klanten aan…

 

Tijd om momentum te creëren?

Cool.

Ik ga je helpen door blogs voor je te schrijven die wél gelezen worden! Blogs die zorgen voor superenthousiaste klanten. Die misschien wel viral gaan.

Blogs die zorgen dat in korte tijd veel, heel veel mensen jou en je bureau gaan zien als de experts en als de leuke experts!

Hoe werkt het?

Veel blogs zijn saai. En er worden misschien wel 10.000 blogs geschreven. Per dag.

Als cabaretier en columnist maak ik blogs anders. Opvallend. Swingend. Grappig. Niet omdat ik zo grappig ben, maar het leven en de struggles van jouw klanten zijn dat wel. Als je goed kijkt. Humor werkt. Niet alleen in de kantine, in de kroeg of tijdens die date. Ook in jouw blogs.

 

Mijn naam is Johan Stevens. Aangenaam. Ik was jaren cabaretier en ben nu columnist en copywriter. 

Ik publiceerde met succes voor onder andere…

Klaar voor 't grote publiek?

Ben ik de komende zes maanden jouw exclusieve huisblogger? 

Ik heb een pakket voor je.

🕺🏼  twee keer per maand schrijf ik een blog over de thema’s die bij jouw bedrijf passen en dus de vragen en zorgen die jouw klanten bezig houden. Zo maken we de kans erg groot dat je klanten of bijna-klanten denken: wow, leuk en interessant!

🕺🏼  de caption (het stukje tekst) voor social media schrijf ik erbij, waardoor mensen getriggerd raken

🕺🏼  Een revisie zit inbegrepen.

🕺🏼  Uiteraard inclusief pakkende titels zodat exact de goede mensen stoppen met scrollen.

 

PLUS:

Elke maand gaan we 1,5 uur (of 2x 45 minuten) aan de slag met een paar social updates of een nieuwsbrief of twee die jij met je bedrijf de deur uit wil sturen. We maken ook deze: pakkend, lekker en herkenbaar.

Je schrijft echt briljant Veronique

Dit soort reacties ga ik misschien ook voor jou regelen:

 

Ik hou nu al van je. Heerlijk artikel. Danki.Natascha

Moest hardop lachen om de petunia’s.Jennifer

Toffe tips, Johan Jacques

Ik ben het dan wel niet helemaal eens met wat je verteld maar man, wat heb ik genoten van het artikel! Geweldig geschreven!Marcel

 

Investering

Je betaalt voor dit pakket 1275 euro per maand ex btw. (normale prijs gerekend in losse uren 1875 euro per maand)

We werken een half jaar samen, dat is een behoorlijk commitment. Snap ik. Maar het heeft geen zin om één keer een blog te sturen en daarna niet meer. En wees eerlijk: juist die consistentie is toch zo lastig?

Johan’s schrijfstijl is uniek en persoonlijk. Zijn blogs vallen op. Een echte ‘Johan’ pik je er zo uit. Martijn van Tongeren, IMU.Martijn van Tongeren

Zijn wij de perfecte match?

Is humor in jouw branding essentieel? Wil je je bedrijf vlot, anders, pakkend en grappig neerzetten?

Dan: JA!

Ben jij die dienstverlener die echt GEDOE van klanten oplost? Dan kan ik goed helpen.

Dat zit zo: elke goede grap gaat over gedoe. Misverstanden. Pijnlijke missers. Daar zit de humor ook, naast dat het pijnlijk is. Dus… valt er over het leven van jouw klanten best wel cabaret te maken.

We hebben een bingo.

Veel gestelde vraag:

Klinkt goed enzo, maar ik wil ‘t eigenlijk gewoon helemaal uitbesteden dat schrijven.

Antwoord: Ja, snap ik wel, dit komt op ‘t zelfde neer. Want copywriters die ‘t helemaal voor je doen, hebben ook een uurtje van je tijd nodig om input te krijgen. In mijn werkwijze schrijven we die dingen samen zodat we daarna nooit meer heen en weer hoeven te mailen. Ik schrijf het en jij houdt de inhoud in de gaten. Serieus: 1,5 en we hebben óf twee mails voor je klanten gedaan of 2 of 3 updates die pakkend en met flair geschreven zijn. Dat is sneller dan ‘t licht.

Wat als ik (we) toch niet tevreden zijn?

Als je na de eerste maand niet tevreden bent, dan mag je toch nog stoppen. Dan heb je alleen die maand betaald. Als je daarna halverwege wil stoppen betaal je 1 maand extra. Mijn tip: overleg goed met elkaar, lees die vermaledijde blogs en maak een keus. Mijn voordeel: de blogs zijn zo uitgesproken, je kunt er niet niks van vinden. 🤓

Ben je enthousiast? Klaar voor ‘t grote publiek?

Als je een blog wil dat echt aansluit bij je doelgroep en leuk is om te lezen, dan moet je bij Johan zijn! Naast dat hij zeer gepassioneerd is over schrijven, heeft hij – als cabaretier – een unieke manier om humor toe te voegen aan je teksten.  Dit maakt je tekst echt onderscheidend! Ik kreeg meteen een klant nadat die persoon mijn blog las Josse Dorleijn

Stuur mij een mail en we gaan zoomen. Let op: de prijs die je hier ziet is de prijs. Dus als dat niet past, laten we elkaars tijd respecteren.

Als je me nog niet kent: download dit boeketje blogs om een uitgebreide indruk te krijgen.

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten, meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software