Omdat je wil dat je bedrijf sneller gaat groeien. Daarom! - HelloHumanity

Omdat je wil dat je bedrijf sneller gaat groeien. Daarom!

De complete Online Training Wervende Webteksten Schrijven voor succesvolle ondernemers die willen groeien.

Overtuigend leren schrijven is voor elke dienstverlener een essentiële skill.

Je webteksten, blogs, een e-mail, een belangrijk voorstel aan een klant: het gaat je tienduizenden euro’s opleveren als je dat overtuigend, persoonlijk en helder kan. Mensen lezen je ding en voelen: Ja! Of ze lezen het en klikken weg. Dat laatste wil je niet!

Voel je je vaak onzeker bij het schrijven van een tekst? Ben je uren aan ‘t klooien en krijg je er buikpijn van? Klinkt het helemaal niet als jij en: wil je echt snel meer klanten?

Ik heb voor jou dé Online Training Wervende Webteksten Schrijven exclusief voor dienstenondernemers: HelloImpact.

webteksten schrijven

Hi, ik ben Johan Stevens. Aangenaam.

Ik leer creatieve ondernemers als jij onweerstaanbare teksten schrijven, zodat je maillijst groeit, meer mensen reageren op je socials en meer mensen Ja zeggen tegen jouw diensten.

Omdat je wil dat je bedrijf sneller gaat groeien. Daarom!Ik leer jou hoe dat werkt. Met technieken. En ik vertel je vooral:

Jij kan dat doen met je eigen stem en stijl. Prikkelend en persoonlijk.

Ik was jarenlang cabaretier en ik heb mij de laatste jaren eigen gemaakt hoe je commerciële teksten schrijft. Hoe je zorgt dat je tekst echt connectie maakt.

En je kent me van Frankwatching waar ik 260.000 lezers bereikte met mijn columns.

 

Hoe concreter, hoe beter. Dat – en nog veel meer – heb ik van Johans e-course geleerd. Dankzij de praktische tips schrijf ik nu hemels helder ipv vreselijk vaag (weer zo’n fijne Johan-formulering) en wat een verschil in de reacties die ik op mijn teksten krijgen. Mensen herkennen zich, voelen zich aangesproken en dit heeft mij mooie opdrachten opgeleverd. – Saakje Bakker 

 

 

Wat je exact leert in HelloImpact, de online training wervende webteksten schrijven:

Elke module bestaat uit een video én werkbladen zodat je de technieken snel in de vingers krijgt en je je websiteteksten zelfstandig verandert van saai naar sprankelend.

Module 1: Kies je ideale klant en laat je business groeien

Het geheim van een echt opvallende, pakkende en overtuigende tekst is dat je weet wie je wil inspireren. Dit gaat bijna altijd fout: als je geen helder beeld hebt van wie je wil bereiken, welke problemen diegene echt heeft, blijven je teksten vaag. Dan pakt het niet, dan is het niet relevant, dan is het gewoon niks.

Je leert in deze module hoe je die ideale klant kiest zodat jij exact weet waar je teksten over moeten gaan en je die persoon die je wilt bereiken echt raakt. Je gaat schrijven zodat de ander denkt: wow, dit is wel heel herkenbaar. En dat kan alleen door deze stap goed te zetten. Dat leer je in deze module.

Module 2: Van vreselijk Vaag naar Hemels Helder

Om je lezer te raken moet je tekst glashelder zijn. Veel dienstverleners breken hun hoofd over de vraag: hoe leg ik goed uit wat ik nu doe en hoe? Heb jij best wel een ingewikkelde dienst? Geen probleem. Met de tips in deze module ontdek je hoe je je verhaal helder en simpel vertelt, zodat je klant het begrijpt en voelt: dit heb ik nodig.

Module 3: Hoe verleid je je lezers op een manier die echt is? 

Hoe zorg je dat je klanten aan je lippen hangen? Hoe raak je de emoties van je klant? Hoe maak je een tekst echt anders en onweerstaanbaar? Dat ontdek je en oefen je in deze module.

Module 4: Titels Waar Mensen Wel Op Moeten Klikken 

Hoe schrijf je een titel een blog die maakt dat jouw ideale klant jouw blog ook echt leest? Hoe zorg je dat lezers die jij wil bereiken stoppen met scrollen? In deze module leer je alles over ‘t schrijven van een goede titel voor met name je blogs!

Module 5: Hoe schrijf je de perfecte homepage?

Nu je alle schrijftips kent om lekker, swingend en helder te schrijven, leer je in deze module het framework van een heldere, aantrekkelijke homepage. Hoe pak je de aandacht en hoe zorg je dat aan ‘t eind mensen zich inschrijven voor je maillijst?

Module 6: Hoe schrijf je verkooppagina zodat je vanaf je website makkelijk je diensten verkoopt?

Nee, nee: geen schreeuwerige pagina. Ik weet dat je misschien bij ‘t woordje sales al ongemakkelijk wordt. Nee, in deze module gebruik je nog steeds gewoon jouw eigen stem en leer je je verhaal zo te structuren dat je mensen helpt om de de goede beslissing te nemen.

Module 7: De Over-mij pagina Waar Je Mensen Verleidt

Je lezers willen jou voelen. Getsie, dat klinkt vies. Ik bedoel: ze willen connectie voelen, ze willen voelen: haha, helemaal mijn type! Als je een bureau hebt: ja, leuke mensen! En kundig.

Hoe zorg je dat je niet doorsnee bent, maar anders? Aantrekkelijk voor jouw favoriete klant? De kans om dat verschil te maken heb je op je Over-mij pagina. Een pagina die heel vaak wordt bekeken!

BONUS: 

👉🏻 De videomasterclass over het schrijven van blogs die wél gelezen én gedeeld worden.

HelloImpact Zelf Onweerstaanbaar Leren Schrijven
427
Goed leren schrijven is de skill voor ambitieuze ondernemers
👉🏻 ontdek dé frameworks voor je homepage, je verkooppagina en je over-mij pagina
👉🏻 leer soepel en makkelijk schrijven met + 20 technieken
👉🏻 leer hoe je de tone of voice ontspannen en glashelder maakt
👉🏻 ontdek hoe je je lezer echt verleidt en inspireert
👉🏻 7 heldere modules met video's en werkbladen (veel oefenen!)
👉🏻 Voor altijd toegang (tot 2040 en verder!)
BONUS: videomasterclass over het schrijven van blogs die klanten opleveren
Ja, dit wil ik.

‘Ik beveel HelloImpact zeker aan. De E-course is helder, to the point en meteen toepasbaar in de praktijk.’ – Eef Rhodee van der Kam – virtueel professioneel voor ondernemers

Veel gestelde vragen

Hoeveel ervaring moet ik hebben voor HelloImpact?

Ik ga er vanuit dat je MBO+ niveau hebt, en je hiervoor niet al te veel andere workshops schrijven gedaan hebt. Dit is een basis training met alle tips en trucs die jouw teksten overtuigend maken

Hoe lang heb ik toegang tot de video’s en werkbladen?

Voor de rest van je leven! Je kunt dus altijd opnieuw één van de modules bekijken als je weer een nieuwe verkooppagina schrijft, bijvoorbeeld.

Ik heb een webshop met kaarsen, schoenen, kleding, beauty producten. Leer ik er veel van?

Eerlijk? Ik denk dat het voor 70% toepasbaar is. Vooral de frameworks zijn echt bedoeld voor dienstenverleners.

Wat nu als ik merk dat het toch niet past, of ik ben niet tevreden? 

Hoewel ik zeker weet dat alle inspiratie je een mega stap laten zetten kan het zijn dat je een andere verwachting had. Ook snap ik dat online iets bestellen best spannend is. 

Daarom: je loopt geen enkel risico op een miskoop, want:

Als je HelloImpact bestelt en je bent niet tevreden dan krijg je 100% van geld terug. Binnen 2 dagen heb je het bedrag weer op je rekening staan.

Voorwaarde is dat je kan laten zien dat je de eerste drie modules gedaan hebt, je levert je antwoorden in, en doet dit binnen 21 dagen nadat je HelloImpact hebt gedownload.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb? 

Je kunt direct beginnen, je wordt vanzelf doorgestuurd naar de leeromgeving. Je krijgt een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord en daar ga je!

Superhelder en to the point. Het is leuk om er mee bezig te zijn! De training zal ik altijd als ondersteuning gebruiken. – Corinne

Het fijne aan HelloImpact is, is dat je de video’s wel 100x terug kunt kijken. Elke keer als ik een nieuwe blog of pagina wil schrijven, pak ik even de module die daarover gaat om weer scherp te krijgen waar ik ook alweer op moet letten. Sinds ik HelloImpact heb gedaan, word ik veel vaker gevonden door mijn doelgroep, zowel via LinkedIn als op mijn site. Teammanagers herkennen zich nu in mijn verhaal én weten zo dat ze bij mij moeten zijn voor blije en betrokken teams. Super tof!

HelloImpact Zelf Onweerstaanbaar Leren Schrijven
427
Goed leren schrijven is de skill voor ambitieuze ondernemers
👉🏻 ontdek dé frameworks voor je homepage, je verkooppagina en je over-mij pagina
👉🏻 leer soepel en makkelijk schrijven met + 20 technieken
👉🏻 leer hoe je de tone of voice ontspannen en glashelder maakt
👉🏻 ontdek hoe je je lezer echt verleidt en inspireert
👉🏻 7 heldere modules met video's en werkbladen (veel oefenen!)
👉🏻 Voor altijd toegang (tot 2040 en verder!)
BONUS: videomasterclass over het schrijven van blogs die klanten opleveren
Ja, dit wil ik.

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten én meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software