HelloImpact: onweerstaanbaar schrijven voor je business

Ontdek in de E-course HelloImpact, hoe je onweerstaanbare teksten schrijft  en verdien meer in minder tijd.

Vind jij het schrijven van teksten voor jouw business lastig? Loopt het stroef en vind je dat het een stuk meer pit mag hebben? En wil je veel meer aanmeldingen en inschrijvingen voor je events en diensten?

En – laatste vraag! – wil jij leren hoe je zelf lekkere, pakkende teksten schrijft, en dat het klinkt zoals jij echt bent? Enthousiast, vrolijk, licht? (en sexy as hell, geef toe)

Dan is HelloImpact, de e-course Copywriting helemaal wat je zoekt. De e-course Copywriting voor online ondernemers, die via hun website, via social, een maillijst en online courses hun bedrijf snel willen laten groeien. Op hun eigen eigenwijze manier.


HelloImpact: onweerstaanbaar schrijven voor je business

Alles wat je moet weten over heerlijk schrijven leer je in de complete E-course Copywriting voor online Ondernemers. HelloImpact is geheel online, doe je in je eigen tijd en je bent er voor altijd toegang tot.

Lekker zelf onweerstaanbaar schrijven. Wat een vrijheid geeft je dat!

En weet je: ook jij kan dat zelf leren. Je voelt je misschien onzeker daarover, maar ik weet zeker dat je het kunt leren.

Waarom ik dat denk?

Omdat het technieken zijn die te leren zijn. Het zijn technieken over een zin net anders schrijven zodat je én nog steeds authentiek bent, maar waardoor je klant wel meteen denkt: Oh, ja, shit zeg. Ik ga dit gewoon kopen, dit is te gek voor mij/mijn team/mijn gezin.

Omdat heel veel fouten die je nu maakt een kwestie zijn van niet weten en – Cruijff alarm – ‘als je het ziet dan snap je het’.

Live ben jij al onweerstaanbaar en binnenkort ook op papier, op je site. En wat een enorme impact heeft dat op je business en je leven. Want hoeveel tijd ga je besparen? Hoeveel mensen ga jij meer inspireren met dat ene stuk? Zijn het er 3000 over de komende jaren? 10.000? Wat betekent het voor je business als ‘t echt lekkerder gaat lopen? Hoe fijn is dat. En wat betekent het voor je leven?

Ga je dan met je geliefden langer op vakantie? Kun je met veel meer geld op de bank eindelijk die VA huren? Ga je sparen voor een tuinhuisje of kun je eindelijk schulden af betalen?

Wat je leert in HelloImpact:

Module 1: Kies je ideale klant en laat je business groeien

Je ontdekt waarom en hoe je die ideale klant kiest zodat jij exact weet waar je teksten over moeten gaan en je die persona die je wilt bereiken echt raakt. Geen vage shit meer.

Module 2: Van vreselijk Vaag naar Hemels Helder

Zitten jouw teksten vaak vol ingewikkelde woorden, die ‘t allemaal super langdradig en dodelijk saai maken? Niet na deze inspirerende module. Je leert hoe je volkomen helder bent in je teksten zodat je lezer je helemaal begrijpt, in hoofd en hart.

Module 3:

Hoe zorg je dat je klanten aan je lippen hangen? Hoe raak je de emoties van je klant? Hoe maak je een tekst echt anders en onweerstaanbaar? Dat ontdek je en oefen je allemaal in deze module

Module 4: Titels die verleiden

En dan heb je alles zo mooi opgeschreven, exact de woorden die je klant nodig heeft om tot actie over te gaan en dan wil je verdorie ook dat het gelezen wordt! In Module 4 leer je hoe je titels schrijft waardoor hele volkstammen hun hoofd omdraaien omdat ze zo nieuwsgierg zijn. En daar gaat weer een potentiele klant die op je link drukt. Essentiele module voor en betere conversie, want als mensen ‘t niet lezen kun je ook niets verkopen.

Module 5: Hoe schrijf je de perfecte homepage?

Nu je alle schrijftips kent om lekker, swingend en helder te schrijven, je lezer in vervoering en met z’n vingen bij de koopknop, ontdek je het perfecte framework van een heldere homepage die zorgt dat mensen zo snel mogelijk weten wat ze bij jou kunnen vinden.

Module 6: Hoe schrijf je een salespage waarmee je (bijna) alles verkoopt?

Nee, nee: geen schreeuwerige pagina. Ik weet dat je misschien bij ‘t woordje sales al ongemakkelijk wordt. Nee, in deze module gebruik je nog steeds gewoon jouw eigen stem en leer je je verhaal zo te structuren dat je mensen helpt om de perfecte beslissing te nemen. Overtuigend en inspirerend maar ook zo helder dat je de verwachtingen goed managed.

Module 7: De Over-mij pagina

Hoe schrijf je een over-mij pagina waar jouw expertise overtuigend overkomt zonder dat het zo opschepperig klinkt?

Je leert in deze module 3 frameworks die jou helpen om supermakkelijk te laten zien wie je bent, wat voor type en wat een expertise jij hebt. De over-mij pagina is vaak een van de meest bezochte pagina’s op een website en hier kun je mensen instant verliefd maken op jou en je verhaal.

Bonus: Hoe schrijf je een blog die viral gaat?

En wie is de presentator?

Mijn naam is Johan Stevens en ik ben copywriter en help met name kennisondernemers met lekker schrijven. 

Mensen willen zaken doen met mensen. Mensen willen connectie voelen. En dat leer ik je, hoe je dat doet. Connectie maken, zodat het leuk en aantrekkelijk is om met jou in zee te gaan. Zodat jij als een fijn cadeau voelt. 

Ik was jaren trainer en trainingsacteur en ik ben de bedenker en presentator van HelloImpact, de E-course Copywriting. 

Ik heb les gehad van Jon Morrow, Laura Belgray – van haar leerde ik ‘Don’t Mistake Formal For Professional’ – en de onvolprezen Marie Forleo in het schrijven van aantrekkelijke commerciële teksten waardoor mensen wel van je moeten kopen. Ik ben lid van de illustere Copywriting Club Underground van Rob Marsh en Kira Hug, waar ik elke dag weer nieuwe toffe dingen over onweerstaanbaar schrijven ontdek.  

Zij leerden mij hoe je overtuigend en authentiek marketing doet en teksten schrijft.

Daarnaast heb ik jaren cabaret gemaakt en ontdekt hoe je met humor en authenticiteit mensen kan raken en vermaken (en dat dat vermaken een groot onderdeel is van het zijn van een opvallend merk).

Anderen zeggen over mijn werk:

Hoe concreter, hoe beter. Dat – en nog veel meer – heb ik van Johans e-course geleerd. Dankzij de praktische tips schrijf ik nu hemels helder ipv vreselijk vaag (weer zo’n fijne Johan-formulering) en wat een verschil in de reacties die ik op mijn teksten krijgen. Mensen herkennen zich, voelen zich aangesproken en dit heeft mij een mooie opdrachten opgeleverd. – Saakje Bakker 

Investering (LEES VERDER ALS JE ‘T HELLOIMPACT + SUPERCOPY POWERHOUR WIL BESTELLEN) 

Jouw investering voor HelloImpact is 247 euro ex btw.*

Hiermee heb je de rest van je leven, lifetime, toegang.

HelloImpact: onweerstaanbaar schrijven voor je businessDe investering is natuurlijk zo terugverdient. Een rekensom: Wat kost jouw dienst of product?

Stel je verkoopt een dienst van 955 euro, op dit moment 8x per kwartaal.

Met die paar essentiele veranderingen in je tekst overtuig je de komende maand drie mensen meer om mee te doen. Dat is 3000 euro meer omzet. Hoeveel meer omzet haal je er door in een jaar? En de komende twee jaar?

Ben ik bescheiden als ik zeg dat je er 5000 euro meer mee omzet? Of heb jij al een grote fanbase en kan het wel 30.000 worden?

Niet-goed-geld-teruggarantie

Hoewel ik zeker weet dat alle inspiratie je een mega stap laten zetten in je business, kan het zijn dat je een andere verwachting had. Ook snap ik dat online iets bestellen best spannend is. 

Je loopt geen enkel risico op een miskoop, want:

Als je HelloImpact bestelt en je bent niet tevreden dan krijg je 100% van geld terug. Binnen 2 dagen heb je het bedrag weer op je rekening staan.

Voorwaarde is dat je kan laten zien dat je de eerste drie modules gedaan hebt, je levert je antwoorden in, en doet dit binnen 30 dagen nadat je HelloImpact hebt gedownload.

Nog meer meer inspiratie nodig? 

Wil jij na alle modules – of tijdens – een live co-working sessie van een vol uur om al je vragen te kunnen stellen en je masterpiece (bijvoorbeeld je homepage) met mij te bespreken en onweerstaanbaar te maken? Zodat er snel nog meer omzet wordt gedraaid?

Dat kan! En nu wel heel voordelig.

Het Supercopy Powerhour krijg jij er voor maar 125 euro bij HelloImpact start, ipv 250 euro. (aanbod geldt voor eerste 5 ondernemers die reageren en tot 15 augustus) 

Dat betekent HelloImpact + Supercopy Powerhour in totaal voor maar 372 euro (normaal 497 euro, ex btw)

Klinkt interessant? Als je HelloImpact + Supercopy wil dan stuur je mij een mail en als je alleen HelloImpact wil downloaden kun je dat direct hier doen, en online betalen.

Stuur mij direct een mail om HelloImpact +  Supercopy Powerhour te boeken.


HelloImpact: onweerstaanbaar schrijven voor je business

Wil je alleen HelloImpact de E-course doen? Klik dan op de button hieronder.

*bedrag dat je ziet op ‘t betaalpagina is het bedrag inclusief de BTW!

 

 

Mijn favoriete quote, in moeilijke en makkelijke tijden: : )

‘Niemand dacht dat het zou kunnen lukken, totdat er iemand langs kwam die dat niet wist.’

Droom je van een fijne business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Nooit meer saai. Lekker leren schrijven, zodat je tekst danst en exact de goeie mensen aantrekt.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Powered by WishList Member - Membership Software