Of je nu een kapperszaak hebt, of een restaurant: je moet die vermaledijde corona-regels communiceren aan je klanten. En je wil natuurlijk dat mensen van jouw zaak houden, of gaan houden. Dat ze – ook al ben je best iets duurder – toch bij jou terugkomen. Jaar in jaar uit. Dat is pas lekker zaken doen.

Hoe zorg je dat je communicatie helder is en… gewoon hartstikke leuk en swingend? Zodat mensen zeggen: oh, wat doen jullie dat altijd tof! Zodat de mensen dus van je gaan houden?

Hieronder lees je twee voorbeelden.

Je ziet eerst hoe Boerderij Meerzicht in het Amsterdamse Bos z’n communicatie nu doet. Scroll naar onder om meteen te zien wat ik er van gemaakt heb.

LET OP: zij weten niet dat ik dit gedaan heb, ze zijn geen opdrachtgever. Ik heb dit gewoon even voor jou gedaan. Als je ook zo worstelt met leuk en vlot communiceren. Stukje inspiratie naar de mensen toe! : )

Helder je corona-regels communiceren? Doe het zo!

Gezellige mensen bij Meerzicht? Je denkt het van niet toch als je dit leest? Niet heel uitnodigend, gezellig, liefdevol of hoe je ook maar over wil komen!

Ik heb er dit van gemaakt!

 

Helder je corona-regels communiceren? Doe het zo!

Vraag jezelf af: hoe wil ik dat mijn lezers, mijn klanten zich voelen na 't lezen van mijn tekst?

Wil jij zelf leren om humor in je teksten te stoppen, als contentmarketeer of ondernemer? Of ben je een copywriter en mag het allemaal een stuk swingender?

Op dinsdag 30 juni geef ik de online masterclass Opvallen In Een Overvolle Markt. Check hier alle details, wordt hartstikke leuk! 

 

Ontdek hoe je pakkende én lekkere teksten schrijft waardoor je business groeit. Download het E-boek: niet-saaie webteksten die werken! 

Vink onderstaand vakje aan. Daarmee geef je me volgens de nieuwe privacyregels toestemming om je te mailen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van de e-mails. Voor informatie over 't privacybeleid, bezoek de website. (na het e-boek laat ik je niet alleen: je ontvangt wekelijks tips zodat je business groeit met heerlijke copy)

 

Deel dit met jouw vrienden
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

REACTIES

avatar
  Abonneer  
Abonneren op

Droom je van een business met genoeg klanten?

Copy is key. Download de checklist met 7 punten waar elke copy aan moet voldoen.

 

nb. kijk in je mailbox, je hebt een mailtje van me.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Geen zorgen; ik vind spam ook niet zo fijn. Jouw gegevens deel ik niet. Mag ook niet. Zo. Duidelijk.

Meer klanten, meer lol door onweerstaanbare teksten. Check het fijne e-boek hier.

Schrijf je in
voor concrete
copytips!

Veel gelezen blogs:

Hier tekst.

Powered by WishList Member - Membership Software